Perfectioneer je techniek op onze schitterende binnen- en buitenbanen

A male and female tennis pair chatting and laughing to another mixed pair on the other side of the net.

De beste kwaliteitsbanen

Onze vier binnen- en vier buitentennisbanen zijn de allerbeste in de regio: een betere baan om op te tennissen zal je moeilijk vinden! Onze binnenbanen zijn uitgerust met probounce tapijt waarop het extra zacht spelen is. En het is ook beter voor de gewrichten: het vermindert de impact van het lopen en springen met 30%. Maar ook onze gravelbanen zijn top: na een regenbui zijn ze in amper 10 minuten weer helemaal speelklaar!
A man and a girl playing tennis at David Lloyd.

Je kids zullen dol zijn op ons tenniscoachingprogramma

Als je kinderen van tennis houden, dan is ons tenniscoachingprogramma beslist iets voor hen. Onze ervaren coaches leren kinderen van 3-11 alle essentiële tennisvaardigheden. Maar naast actief bezig zijn, nieuwe technieken leren en een fantastische sport ontdekken, maken ze gegarandeerd ook een pak nieuwe vrienden. En terwijl zij hun lessen krijgen, kan jij rustig naar de gym, spa of zelf een tennispartij spelen!

Tennis Antwerpen

Als je van tennis houdt, speel je nergens beter als bij David Lloyd Antwerpen. Onze faciliteiten en tenniscultuur zijn ongeëvenaard. We beschikken over vier binnen- en vier buitenbanen en hebben fantastische coaches. Zij geven jou die extra boost die je nodig hebt, of je nu je opslag, je backhand of een bepaald aspect van je spel wil verbeteren of gewoon vertrouwen wil opbouwen. Kom 'ns langs en probeer één van onze topbanen uit!

Wil je ook lid worden? Klik hier

Faciliteiten
  • 4 binnentennisbanen
  • 4 buitentennisbanen
Diensten
  • Reserveer online of via de app
  • 1-2-1 professionele coaching
  • Tennisevenementen

Probeer nu een 3 maand lidmaatschap*