group ex mind and body

Relax volledig met een keuze van meer dan 5 lessen per week

Onze studio in Antwerpen heeft meer dan 5 lessen per week, van Hatha tot Vinyasa, we hebben een les voor jouw behoeften. Onze uurrooster maakt het gemakkelijk om een les te kiezen die past bij jouw drukke agenda zodat je je nodige relaxatie moment nooit hoeft te missen. Bekijk onze uurrooster voor beschikbaarheid en tijden.

 

Klik hier voor onze uurrooster>

En informeer om lid te worden van David Lloyd Antwerpen, here.

Yoga

Yoga

Deze sessies concentreren zich op het brengen van evenwicht en harmonie voor het lichaam en de geest, door middel van houdingen en ademhaling. Deze kunnen het immuun system helpen te versterken en relaxatie en een correct postuur stimuleren.

Hatha Yoga

Hatha Yoga tracht een evenwicht te bereiken tussen het lichaam en de geest door middel van fysische houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Hatha Yoga is de traditionele Indische naam die gebruikt wordt om een reeks van gebruiken te beschrijven die fysische problemen proberen te verkomen, bestaande problemen te genezen en een totale gezondheid en welzijn te onderhouden.
Group exercise

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is niet alleen meditatief maar ook fysisch uitdagend. Er wordt geconcentreerd op juiste ademhalingscontrole, om een naadloze reeks van houdingen te creëren.

Ashtanga Yoga

Een yogales met acht onderdelen: Moraliteit; etiek; houding; ademhalingscontrole; voelingscontrole; concentratie; meditatie en absorptive. Een intensieve sessie.

Herstellende Yoga

Herstellende Yoga, zoals Yin Yoga, is een kalme vorm van yoga (voornamelijk zittende en liggende houdingen). Gedurende het langer vasthouden van een zak en de focus op het ademhalen, kunnen de spieren volledig relaxen.
Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga is tekenend voor het langer houden van (voornamelijk zittende en liggende) houdingen. Wanneer een yin houding wordt gehouden voor een minimum van 3-5 minuten, heeft het een gunstig effect op het bindweefsel (pezen, ligamenten, fascia). Yin yoga is daarom een aanvulling op vinyasa en hatha yoga.

Yoga voor kinderen

Een yogales voor kinderen is speelvol en dynamisch door een combinatie van verbeelding en beweging. Flexibiliteit en ademhaling oefeningen.
Yoga

Yogalessen voor alle leeftijden en niveaus

Yoga is zacht van aard en voor die reden open voor iedereen. Of je een beginner of een meester bent, iedereen kan meedoen. Vrouwen in verwachting kunnen ook meedoen aangezien het een goede manier is om te ontstressen, hoewel we adviseren om uw doktor eerst voor advies te vragen.

Expert yogaleraars

Onze lessen worden geleid door ervaren Yogaleraars die jou door elke buiging en strekken leiden. Ze kunnen de reeks aanpassen aan elk niveau zodat beginners kunnen mixen met zelfs de meest ervaren yogis.

 

Klik hier voor onze uurrooster>

En informeer om lid te worden van David Lloyd Antwerpen, here.