We bieden kinderen een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten!

Family and kids pool

Familie activiteiten

Met het hele gezin een dagje doorbrengen in een David Lloyd Club is gegarandeerd pret voor iedereen, want er zijn gezonde en superleuke activiteiten voor jong en oud. Een partijtje tennis tussen ouders en kinderen, een snelle duik in het zwembad, keuze genoeg! En terwijl je bij je positieven komt in onze DLicious cafebar, kunnen je kinderen rondklauteren in de aangepaste speelruimte.

Family and kids

Familie activiteiten

We hebben niets liever dan dat gezinnen in onze clubs kwaliteitstijd komen doorbrengen. Daarom ontwikkelden we een breed aanbod van activiteiten, zowel voor jou persoonlijk als in groepsverband. Onze sociale kalender staat bomvol gezinsvriendelijke activiteiten en onze DLicious cafebar is de ideale plek om samen van een maaltijd te genieten.

We hebben hopen leuke activiteiten om de kids happy te houden, en we organiseren zelfs feestjes en evenementen voor speciale gelegenheden. Of je nu gewoon wil relaxen, pret maken of samen wat kwaliteitstijd wil doorbrengen, het hele gezin komt aan zijn trekken.

DL Kids playframe

DLicious

Er is een plek voor iedereen in onze DLicious cafebars! Er zijn speciale zones voor gezinnen, lounges alleen toegankelijk voor volwassenen, aangename buitenterrassen en zelfs zakenruimtes waar je rustig kan werken en gebruikmaken van gratis WiFi.

De DLicious cafebars zijn de perfecte plek om af te spreken met vrienden voor een koffie of een lekkere maaltijd. Onze menu's worden stuk voor stuk bereid met verse topingrediënten en bieden een evenwichtige keuze van lunches en heerlijke tussendoortjes voor een gezonde en energieke levensstijl.

DL Kids creche

Kinderclub

Ons DL Kids-programma is ideaal om je kinderen op een gezonde en plezante manier actief te laten zijn. De kids-activiteiten vallen immers perfect samen met onze groepslessen, zodat je een les kan volgen of van een lekkere koffie kan genieten terwijl je kinderen sporten, knutselen of ravotten.

Dankzij DL Kids kunnen je kinderen zich al spelend uitleven, nieuwe vaardigheden leren of lekker sporten en bovendien nieuwe vrienden maken.

DL Kids teens

Van peuters tot tieners

Alle kinderen komen aan hun trekken, ongeacht hun leeftijd. Jouw kleintjes zijn in goede handen bij ons crècheteam terwijl jij in de club geniet van een ontspannen moment voor jezelf.

Naast ons Kids-programma organiseren we bovendien zwem- en tennissessies, speciaal voor kinderen. Ze krijgen lessen van gekwalificeerde trainers, leren nieuwe vaardigheden en maken intussen een heleboel nieuwe vriendjes!

Children playing in a DL Kids soft play area.

Kinderfeestje

Wil je je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje bezorgen? Geen enkel probleem. Onze geweldige teams organiseren feestjes waar de kleintjes weg van zullen zijn!

Het hele jaar door organiseren we in onze clubs ook tal van evenementen waar onze leden met elkaar kunnen kennismaken en samen een leuke tijd doorbrengen. In onze clubs hangen we regelmatig uit wat er allemaal te gebeuren staat: uitkijken dus!