We hebben alles in huis voor een aangenaam en evenwichtig trainingsprogramma

Studio group cycling

Fitnesslessen & Fitnessapparatuur

In de David Lloyd Clubs hebben we alle apparatuur, variatie en expertise in huis om een ideaal trainingsprogramma voor je samen te stellen. De meesten van ons verlangen naar voldoende variatie in de routine. Welnu, dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd wel weer iets nieuws dat ervoor zorgt dat je routine nooit gaat vervelen of voorspelbaar wordt.

Onze fitnesszalen bieden een ongezien aanbod van toestellen en groepslessen, en onze personal trainers staan altijd klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Bovendien zijn er schitterende binnen- en buitenzwembaden, geweldige zwemcoaches voor volwassenen én kinderen, en dan hebben we het niet eens over onze prachtige spa's waar je heerlijk kan relaxen na een stevige workout.

Gym personal trainer

Fitnessapparatuur

Onze leden verwachten een brede keuze van trainingstechnieken. Daarom hebben we gespecialiseerde zones in al onze fitnesszalen: zones voor cardiotraining, verschillende gewichten, functionele training en nog veel meer. Bovendien bieden we niet alleen een uitgebreide keuze van toestellen, inclusief Woodway Curve loopbanden, Power Plates en Olympisch gewichtheffen, maar ook voldoende toestellen zodat je nooit hoeft te wachten. Eén van onze favorieten is de SYNRGY360 apparatuur voor functionele training, een echte speeltuin voor wie houdt van een stevige workout.

Met zoveel keuze is de kans klein dat je workout je ooit zal vervelen.

Studio yoga

Groepsles

Iedereen kan wel eens wat extra motivatie gebruiken: samen trainen met anderen is daarvoor ideaal. Dankzij ons breed aanbod van groepslessen komt iedereen aan zijn trekken! Reken alvast op een stevige, complete workout, en onze geweldige trainers zorgen ervoor dat je alles haalt uit elke sessie.

Onze studio's zijn speciaal ontworpen voor elk type van training. Zo hebben we specifieke ruimtes voor onze holistische lessen zoals yoga en Pilates. En wil je eens iets anders uitproberen, dan vind je in onze Brusselse club zelfs een Hot Yoga studio. Onze studio's voor fietsen in groep zijn bedoeld voor lessen in intens, virtueel fietsen onder begeleiding. En onze High Impact studio's zijn voor heel uiteenlopende lessen, van Les Mills GRIT™, BODYATTACK™ en BODYCOMBAT™ tot circuittraining en veel meer. Al onze klassen bieden fun en uitdaging: Wedden dat iedereen zijn ding vindt? 

Gym Personal Training session

Persoonlijke training

Als je je doelstellingen sneller wil bereiken en sneller resultaten wil zien, dan is een sessie met één van onze personal trainers vast iets voor jou. Of ze nu lessen geven in functionele training of één-op-één sessies geven, ze motiveren je en helpen je vooruit. En altijd met de glimlach!

Fitness overzicht

Onze David Lloyd Clubs hebben alles om jou en je gezin gezond te houden. Van fantastische fitnessruimtes tot geweldige zwembaden, groepslessen en leuke activiteiten voor kinderen.
  • Moderne fitnessruimtes
  • Apparatuur voor functionele training 
  • Deskundige personal trainers
  • Fantastische zwemcoaches 
  • Studio's voor groepstraining
  • Een breed aanbod van groepslessen 
  • Hoogopgeleide trainers 
  • Binnen- en buitenzwembaden