Mei is "Family First Maand" bij David Lloyd.

We hebben het allemaal steeds drukker. Soms kunnen we daardoor met moeite genoeg tijd met onze ouders of grootouders doorbrengen. Kom met z’n allen sporten en ontspannen bij David Lloyd en beleef zo heerlijke quality time samen.

Als je vader of moederlief, oma of opa een lidmaatschap voor een jaar neemt bij David Lloyd krijgt die zijn of haar leeftijd in korting terugbetaald op de instapkosten.*

Een jaar lang fitnessen, baantjes trekken in het zwembad, tennissen, groepslessen uitproberen, heerlijk relaxen in onze wellness en vooral: een jaar lang gezonde quality time met de hele familie. Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers en profiteer van dit uitzonderlijke aanbod.

Haast je, want het aanbod is beperkt!

Antwerp
U hebt contact met ons opgenomen. We houden graag contact met u om u op de hoogte te houden van onze nieuwste producten, diensten en aanbiedingen. Als u hiermee akkoord gaat, hoeft u alleen de vakjes hieronder aan te vinken. U kunt uw keuze later altijd wijzigen. Lees onze Privacybeleid voor meer informatie. Klik de vakjes aan om op de hoogte te blijven: