STAY SAFE, STAY ACTIVE

COVID GARANTIE


Word lid en reken op onze COVID-garantie. Als onze clubs gesloten zijn vanwege een lokale of nationale lockdown zullen we je lidmaatschap bevriezen voor de periode dat we gesloten zijn.*

In deze moeilijke tijden willen we dat je weet dat we voor onze leden zullen zorgen. Daarom introduceren we onze COVID-garantie, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je lidmaatschap.

Eenvoudig gezegd, als je club door overheidsmaatregelen wordt gesloten vanwege een lokale of nationale lockdown, beloven wij dat jouw lidmaatschap gratis wordt bevroren voor de tijd dat de club gesloten is. Wanneer we in staat zijn om veilig te heropenen, zullen we je op de hoogte houden, zodat je weer kuntt genieten van wat onze club je te bieden heeft.*Algemene voorwaarden zijn van toepassing:

  1. De COVID-garantie is van toepassing op bestaande Standaard en Flexibele lidmaatschappen en op nieuwe leden die na 25/09/2020 lid werden.
  2. De COVID-garantie is van toepassing op gekoppelde lidmaatschappen van volwassenen en kinderen.
  3. De COVID-garantie is geldig tot 31.12.2021.
  4. Standaard lidmaatschapsvoorwaarden zijn van toepassing.
  5. Jouw wettelijke rechten worden niet aangetast.
  6. Als je nog in de initiële periode zit of jaarlijks betaalt, wordt jouw lidmaatschap verlengd met de periode equivalent aan de sluiting. 

Interested in joining?