Zin om even rond te kijken?

Reserveer nu je rondleiding...

Outdoor pool jump

Overweeg je om lid te worden of wil je weten wat David Lloyd Clubs jou te bieden hebben, dan ben je aan het juiste adres.

BEGIN MET HET BEGIN… RESERVEER EEN RONDLEIDING!

Ook al staat onze website vol met leuke foto's van onze clubs, niets gaat boven 'the real thing'. Omdat we zeker willen zijn dat je weet wat voor soort club wij zijn en wat we allemaal bieden nog voor je tekent, bieden we jou en alle geïnteresseerden een gratis rondleiding.

HOE WERKT HET?

Een rondleiding reserveren is kinderspel. We vragen je gewoon enkele contactgegevens en dan zal één van onze teamleden jou contacteren om een rondleiding vast te leggen op een moment dat jou past. Vervolgens krijg je een uitgebreide rondleiding zodat je een goed idee krijgt van onze club. Leuk om weten: het is helemaal gratis en zonder enige verplichting.

Bovendien... wie lid wordt, is niet alleen lid van een lokale David Lloyd Club. Je krijgt ook meteen toegang tot de andere David Lloyd Clubs in Europa!   

KLAAR OM TE KOMEN KIJKEN?

Klaar om alles met je eigen ogen te zien? Klik hier en vul het formulier in. Eén van onze teamleden zal je contacteren om jouw rondleiding in te plannen.

Interested in joining?