Wat je leeftijd of spelniveau ook is, we hebben al wat je nodig hebt om je spel verder te ontwikkelen

David Lloyd Clubs outdoor tennis

Tennis spelen

Racketsporten vormen de basis van David Lloyd Clubs, met meer dan 30 jaar ervaring in het bieden van eersteklas begeleiding en uitstekende faciliteiten voor leden van alle leeftijden.


Of u nu een doorgewinterde speler of een beginner bent, wij bieden alles wat u nodig hebt om uw vaardigheden te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Onze binnen- en buitentennisbanen zijn het hele jaar door beschikbaar en bieden de perfecte omgeving voor uw spel.


Klik hier om een tennisclub bij u in de buurt te vinden >.

Girl playing tennis at David Lloyd Clubs.

Tennislessen

Tennis is een fantastische sport om te leren, ongeacht leeftijd. Onze zeer bekwame coaches, topfaciliteiten en een breed aanbod aan tennislessen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en creëren zo een optimale leeromgeving.

Ons Tennis Stars programma is ontworpen voor kinderen en tieners en is een uitstekende introductie tot de sport en helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden. Of uw kind nu nieuw is in het spel of zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, wij helpen ze hun potentieel te ontsluiten terwijl we nieuwe vriendschappen smeden en zorgen voor een plezierige ervaring.

Bovendien zijn onze tennislessen en -lessen beschikbaar voor volwassenen van alle niveaus. Bij David Lloyd Clubs kunt u bij nul beginnen, nieuwe vaardigheden leren, uw tennisfitheid verbeteren en nog veel meer. Onze toegewijde coaches zijn gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties en het maximaliseren van spelplezier. Deze sessies bieden ook een prachtige gelegenheid om in contact te komen met medeleden die een passie voor tennis delen.

Image of man and woman enjoying tennis game

INDOOR TENNISBANEN

Met onze passie voor tennis is het geen verrassing dat onze faciliteiten ongeëvenaard zijn. In al onze clubs hebben we meer dan 500 indoor tennisbanen van topkwaliteit. Deze banen bieden u de flexibiliteit om het hele jaar door lessen te nemen, wedstrijden te spelen of uw opslag te oefenen, ongeacht het weer.

Al onze binnenbanen hebben eersteklas acryl- of tapijtoppervlakken, wat zorgt voor een consistente en betrouwbare stuit. Hierdoor kun je je richten op het aanscherpen van je vaardigheden en het perfectioneren van je techniek.

Bovendien koesteren onze clubs een levendige gemeenschap van tennisliefhebbers. Of het nu gaat om competities, wedstrijden of sociale evenementen, het is moeiteloos om in contact te komen met medespelers, ongeacht uw niveau.

Image of members playing Padel at David Lloyd Clubs

Padel tennis

Probeer iets nieuws en breid uw racketvaardigheden uit door Padel te ontdekken bij David Lloyd Clubs. Padel, een racket sport die erg populair is in Spanje en Latijns-Amerika, biedt een opwindende ervaring waar u helemaal weg van zult zijn. Padel combineert elementen van squash en tennis en wordt met z'n tweeën op een omheinde baan gespeeld, voor eindeloos plezier. Door de eenvoud is het gemakkelijk te leren en het sociale karakter draagt bij aan de funfactor.eel leuk en gezellig om te doen.