Wat je leeftijd of spelniveau ook is, we hebben al wat je nodig hebt om je spel verder te ontwikkelen

David Lloyd Clubs outdoor tennis

Racketsporten

Bij David Lloyd Clubs begon alles met racketsporten: geen wonder dus dat we er zo verslingerd aan zijn. Met 30 jaar ervaring kunnen we onze leden superieure faciliteiten en eersteklas coaching aanbieden.

Nooit een racket in je handen gehad? Geen probleem: wij hebben al wat je nodig hebt om je spel te verbeteren en je zelfvertrouwen te boosten. Ben je al een ervaren speler, dan werken onze coaches graag met je samen om je techniek te perfectioneren en je matchklaar te krijgen.

Girl playing tennis at David Lloyd Clubs.

Junior tennis

Tennis is er niet alleen voor volwassenen, dankzij onze geweldige programma's delen ook onze allerjongste leden in de fun. Zo leren ze alle vaardigheden, ontwikkelen ze hun spelcoördinatie en leren ze het belang van teamwerk en sportiviteit. En natuurlijk maken ze hopen pret en evenveel nieuwe vriendjes.

David Lloyd Clubs tennis

Tennisbaan

Met onze passie voor tennis mag het niet verbazen dat we over ongeëvenaarde faciliteiten beschikken. Met zowel binnen- als buitenvelden is er steeds ruimte genoeg om het hele jaar door te spelen. Bovendien weten we dat iets nieuws beginnen intimiderend kan zijn: daarom hebben we tal van opties die je helpen om aan de slag te gaan en de smaak te pakken te krijgen. Zo bieden we niet alleen één-op-één-lessen aan, maar ook geweldige lessen speciaal voor kinderen.

Niet alleen op het veld is er fun, ook naast het veld staan er een pak gepassioneerde tennisfans.

David Lloyd Clubs racquets coaching

Tennisles

Of je nu een doorwinterd tennisser bent of een complete beginner, we hebben steeds de juiste coach voor jou. Wil je je techniek bijschaven, vertrouwen opbouwen of werken aan een specifiek aspect van je spel, dan doe je vast je voordeel bij één van onze ervaren coaches.

Onze eersteklas teams staan klaar om je te helpen kiezen uit één van onze vele coaching opties.

David Lloyd Clubs padel tennis

Padel tennis

Padel is mogelijk in onze Brusselse club en is een supersnelle tennisvariant die heel populair is in Spanje en Latijns-Amerika. Eens je het hebt geprobeerd, begrijp je meteen waarom! Padel tennis wordt gespeeld door paren op een omheinde baan. Niet alleen leer je padel supersnel, het is ook heel leuk en gezellig om te doen.