group ex mind and body

Relax volledig met een keuze van meer dan 10 lessen per week

Onze studio in Brussel heeft meer dan 10 lessen per week, van Ashtanga tot hot yoga, we hebben een les voor jouw behoeften. Onze uurrooster maakt het gemakkelijk om een les te kiezen die past bij jouw drukke agenda zodat je je nodige relaxatie moment nooit hoeft te missen. Bekijk onze uurrooster voor beschikbaarheid en tijden.

 

Klik hier voor onze uurrooster >

En informeer om lid te worden van David Lloyd Brussels, hier.

Yoga

Yoga

Deze sessies concentreren zich op het brengen van evenwicht en harmonie voor het lichaam en de geest, door middel van houdingen en ademhaling. Deze kunnen het immuun system helpen te versterken en relaxatie en een correct postuur stimuleren.

Ashtanga Yoga

Een yogales met acht onderdelen: Moraliteit; ethiek; houding; ademhalingscontrole; voelingscontrole; concentratie; meditatie en absorptie. Een intensieve sessie. Ook bekend als Raja Yoga.
Yoga

Kundalini yoga

Kundalini yoga is een technologie die asana (houdingen), pranayama (ademhaling), geluid, mantra (zingen) en meditatie combineert om een harmonieuzer bestaan te creëren.

Europese hot yoga

Een serie van 26 specifieke houdingen en twee ademhaling oefeningen. Onze ruimte is verwarmd (40.6C) met een vochtigheid die 40% bereikt. Dit is het klimaat in India te dupliceren om je een authentieke yoga belevenis te geven.
Yoga

Nidra yoga

Beoefend in de liggende positie, een gemakkelijke, comfortabele en zeer efficiënte geleide meditatie die een zachte controle over de geest mogelijk maakt en een diepe fysische en emotionele relaxatie genereert. Het heeft zeer sterke effecten op stress, slaapproblemen en het immuunsysteem.

Kshemam yoga

Deze yogales bestaat uit een set van fysieke en mentale oefeningen die jouw lichaamsflexibiliteit ontwikkelen en sterkte en uithouding verhogen. Het uitoefenen helpt om mentale verstrooiing te verlagen en emoties te controleren.
Group exercise

Hatha yoga

Yoga oefeningen (populair in het Westen) die moeilijke houdingen (welke de geest dwingen om zich terug te trekken van de buitenwereld) combineren met gecontroleerd ademhalen.

Expert yogaleraars

Onze lessen worden geleid door ervaren Yogaleraars die jou door elke buiging en strekken leiden. Ze kunnen de reeks aanpassen aan elk niveau zodat beginners kunnen mixen met zelfs de meest ervaren yogis.

 

Klik hier voor onze uurrooster >

En informeer om lid te worden van David Lloyd Brussels, hier.