Bij de David Lloyd Clubs is er voor elk wat wils! Of je nu een leuke plek zoekt om samen met het gezin actief te blijven, gebruik wil maken van onze uiterst uitgeruste fitnesszalen, het beste van jezelf wil geven op onze schitterende binnen- en buitentennisvelden, een duik wil nemen in onze verwarmde binnen- en buitenzwembaden of een groepstraining wil volgen met één van onze geweldige trainers... alles kan! Maar naast een fitnessruimte zijn onze clubs ook een ideale plek om samen tijd door te brengen met je gezin, om te werken of te genieten van een gezonde maaltijd.

Alvorens je je inschrijft, willen we dat je perfect weet wat we allemaal te bieden hebben. Daarom bieden we al wie interesse heeft een gratis rondleiding aan.

Wil je even komen rondkijken? Vul dan hieronder je gegevens in, dan contacteren we jou om een rondleiding te regelen op een tijdstip dat jou past.

Kies een club Verander van club
U hebt contact met ons opgenomen. We houden graag contact met u om u op de hoogte te houden van onze nieuwste producten, diensten en aanbiedingen. Als u hiermee akkoord gaat, hoeft u alleen de vakjes hieronder aan te vinken. U kunt uw keuze later altijd wijzigen. Lees onze Privacybeleid voor meer informatie. Klik de vakjes aan om op de hoogte te blijven: