ZWEMBAD & SPA FACILITEITEN

Zwemmen is een van de meest effectieve (en plezierige!) manieren om je lichaam te trainen en je conditie te verbeteren. Het is niet alleen bewezen dat regelmatig zwemmen uw cardiovasculaire conditie verbetert en spieren opbouwt, maar u voelt zich er ook slanker, sterker, flexibeler en minder gestrest door.

Hier bij David Lloyd Clubs bieden we een breed scala aan zwembadfaciliteiten en -diensten, of u nu een beginner bent of een zwemmer op hoog niveau. Met binnen- en buitenzwembaden in de meeste van onze clubs kunt u het hele jaar door zwemmen, ongeacht het weer.

Als je eenmaal uit het zwembad bent, ga dan naar onze goed uitgeruste fitnesszalen, of ontspan in onze ultramoderne spa's, compleet met sauna, stoombad en bubbelbaden.

Vind een sportschool met zwembad bij jou in de buurt >

BINNEN- EN BUITENZWEMBADEN

Een van de geneugten van zwemmen bij David Lloyd Clubs is dat we voor elk seizoen het perfecte zwembad hebben!

Dankzij onze verwarmde binnenzwembaden hoeft u uw training in de winter niet op te schorten, of u nu een ontspannen duik wilt nemen of energie wilt tanken.

Profiteer tijdens de warmere maanden van het zonnige weer in onze buitenzwembaden. Ontspan en koel af met een snelle duik, geniet van een verkwikkende trainingssessie of leun achterover en ontspan op een van onze ligstoelen.

De meeste van onze zwembaden zijn minstens 20 m lang en met een aantal speciale zwemtijden voor alleen volwassenen en zwemtijden voor gezinnen, vind je altijd wel een moment om van onze zwembaden te genieten voor welk doel of welke activiteit je ook maar wilt.

Voor meer informatie over de faciliteiten bij uw plaatselijke club, zoek een David Lloyd zwembad bij u in de buurt >.

Zwemles & coaching voor volwassenen

Of je als volwassene nu een doorgewinterde zwemmer bent die je techniek wil perfectioneren, of een totale beginner die zich comfortabeler wil voelen in het water, onze deskundige zwemcoaching kan je helpen je doelen te bereiken.

Op zoek naar individuele aandacht en een gericht programma? Eén-op-één coaching en zwemlessen voor volwassenen zijn de juiste keuze. Wil je graag deel uitmaken van een gemeenschap en genieten van de sfeer van een zwemgroep? Word dan lid van een van onze zwemclubs onder leiding van een coach, waar je de begeleiding krijgt die je nodig hebt terwijl je nieuwe vrienden maakt. En voor de serieuze zwemmers kunnen onze deskundige personal trainers je helpen met workouts en gymnastieksessies die je zwemtraining kunnen aanvullen.

Als je graag iets leuks, nieuws en anders wilt proberen in het zwembad, bieden we een aantal aqualessen aan. Deze zijn leuk en energiek en bevatten aerobic-oefeningen waarbij het water als weerstand wordt gebruikt voor een extra duwtje in de rug. Sommige lessen maken gebruik van verschillende drijfmiddelen, terwijl andere gewoon vertrouwen op je lichaam en het water.

Fitness overzicht

Onze David Lloyd Clubs hebben alles om jou en je gezin gezond te houden. Van fantastische fitnessruimtes tot geweldige zwembaden, groepslessen en leuke activiteiten voor kinderen.
  • Moderne fitnessruimtes
  • Apparatuur voor functionele training 
  • Deskundige personal trainers
  • Fantastische zwemcoaches 
  • Studio's voor groepstraining
  • Een breed aanbod van groepslessen 
  • Hoogopgeleide trainers 
  • Binnen- en buitenzwembaden