Uccle
Van club veranderen
In Uccle
Overzicht club
Lessenrooster
Uitrustingen van de club
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Club transformation
Uccle
Van club veranderen
In Uccle:
Overzicht club
Lessenrooster
Uitrustingen van de club
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Club transformation
Login lid
Uccle Spa Retreat

UccleClub transformation

Je Club werd volledig vernieuwd

Je David Lloyd Club Ukkel schrijft een nieuw hoofdstuk in haar leven. We hebben zonet meer dan 6 miljoen euro geïnvesteerd in je Club om David Lloyd Ukkel om te vormen tot een gastvrije en exclusieve plek.\

De gemoderniseerde faciliteiten en de nieuwe studio’s zullen de positie van David Lloyd Ukkel als een van de beste gezondheids-, fitness- en wellnessclubs in Europa bevestigen. En dit is duidelijk waar je ook van kan genieten.

Uccle indoor pool

Een uitzonderlijk binnenzwembad

Het binnenzwembad werd ook volledig gerenoveerd, zodat je lengtes kan zwemmen in een eigentijdse en moderne omgeving.

Nieuwe kleedkamers

Alle kleedkamers werden gerenoveerd voor een stijlvollere uitstraling. Vind er nieuwe douches, kluisjes en kleedruimtes, zodat het comfortabeler wordt om je om te kleden en op te frissen.

Padel

Padelbanen

Haal je racket maar boven, er staat een nieuwe padelbaan in David Lloyd Ukkel! Verfijn je techniek, vergroot de kracht van je slagen of probeer deze leuke sport voor de eerste keer uit met hulp van onze coaches.

Een gloednieuw Spa

Stap binnen in de Spa en betreed een andere wereld: ultieme ontspanning voor lichaam en geest in een volledig heringerichte ruimte. Een nieuw hydrozwembad, een citrushammam, een Himalayaans zoutsauna... allemaal ontworpen voor optimale ontspanning.

Een ultramoderne fitnessruimte

De fitnessruimte kreeg een complete make-over en een nieuwe indeling: boordevol splinternieuwe cardio- en weerstandstoestellen met speciale strekgebieden en de nieuwste trainings technologie. Onze op maat ontworpen sportvloer stelt je in staat om het maximum uit elke sessie te halen.

Gloednieuwe studio's

Jouw studio’s kregen natuurlijk ook een omtovering. Met een strak interieurontwerp en de nieuwste apparatuur in de Blaze-studio heb je de perfecte omgeving om te zweten of je evenwicht te vinden.\

We hebben ook nog een gloednieuwe dansstudio ontworpen, zodat je op de maat kunt bewegen, plezier hebben en de voordelen ervaren van onze danslessen. Haal nog meer uit je RHYTHM- en CYCLONE-lessen in de omgevormde fietsstudio, met nieuwe Stages-fietsen en de nieuwste technologie om je evolutie bij te houden en jezelf tot het uiterste te pushen.

For the kids

En laten we de kinderen niet vergeten. We hebben nu een gloednieuwe DL Kids-afdeling van meer dan 500m² en een nieuwe, grotere, crèche. Dit wordt de perfecte plek voor je kinderen. Plezier gegarandeerd!

Kids club
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.