Van club veranderen
NL
In David Lloyd Clubs
Tennis
Fitness
Gezinnen & Kinderen
DL@Home
Blog
Van club veranderen
In David Lloyd Clubs:
Tennis
Fitness
Gezinnen & Kinderen
DL@Home
Blog
NL
Login lid

Lidmaatschapsonderzoek

Vertel ons over het type lidmaatschap dat u zoekt, zodat we u kunnen helpen bij het creëren van uw lidmaatschapspakket

1. Duur

Kies een flexibel of vast lidmaatschapscontract

2. Type lidmaatschap

Kies een pakket dat bij uw noden past *
*
Niet alle pakketten zijn beschikbaar in alle clubs, maar ons team zal u helpen het beste pakket voor u te vinden op basis van uw voorkeuren.

3. Toegang lidmaatschap

Kies elke optie die op u van toepassing is

LIDMAATSCHAP OMVAT:

Lidmaatschap van David Lloyd Clubs heeft zoveel voordelen. Onze clubs zijn een heerlijke plek om actief te zijn, tijd door te brengen als familie én te werken. Word nu lid en geniet volop van:
  • Toegang tot onze allernieuwste fitnessfaciliteiten
  • Toegang tot onze prachtige wellnessfacilteiten (enkele uitzonderingen zijn van toepassing)
  • Mogelijkheid om te zwemmen in onze binnen- en buitenzwembaden
  • Keuze uit honderden groeps-oefenlessen in elke club en elke week, waaronder onze eigen 'signature-klassen'
  • Mogelijkheid om tennis, en padel op professionele velden (alleen Platinum en Diamond)
  • Toegang tot onze ruime Clubrooms - een plek om de hele dag te werken, ontspannen en genieten van gezonde voeding en drank

Veel Gestelde Vragen

De duur van je lidmaatschap hangt af van het type lidmaatschap dat je kiest. Alle standaardlidmaatschappen lopen ten minste 12 volle kalendermaanden en duren totdat je aangeeft dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Alle flexibele lidmaatschappen lopen ten minste 3 volle kalendermaanden en duren totdat je aangeeft dat je je lidmaatschap wilt beëindigen.

De meeste van onze fitnesslessen zijn inbegrepen in de prijs van je lidmaatschap. Voor bepaalde lessen moet u een Platinum of Diamond lidmaatschap nemen. U kunt het groepslesrooster van al onze clubs online bekijken, of via de mobiele app van David Lloyd.

Ja, je mag gasten meenemen naar je Club om van onze faciliteiten te genieten. Alle platinum lidmaatschappen zijn inclusief een maandelijkse gastenkaart, zodat je regelmatig een vriend mee kunt nemen naar de Club als onderdeel van je lidmaatschap.Je kunt ook extra gastenkaarten kopen, waarvan de prijs per Club verschilt. Als je gast alleen gebruik wil maken van de Clubruimte voor een drankje of een hapje, hoef je niets te betalen. Voor de volledige gastvoorwaarden, zie klik hier.

Ja. We werken samen met een aantal bedrijven om hun werknemers bedrijfslidmaatschapsopties aan te bieden. Voor meer informatie, klik hier.

Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX