Van club veranderen
NL
In David Lloyd Clubs
Tennis
Fitness
Gezinnen & Kinderen
DL@Home
Blog
Van club veranderen
In David Lloyd Clubs:
Tennis
Fitness
Gezinnen & Kinderen
DL@Home
Blog
NL
Login lid

David Lloyd Clubs Brussels

Fitness in Brussel

David Lloyd Clubs heeft twee sportscholen in Brussel, op 2 verschillende locaties zodat je er een kunt vinden die bij jou past. Beide gyms hebben binnen- en buitenzwembaden, ongeacht het weer kan je dus zwemmen. David Lloyd Ukkel heeft ook tennis- en padelbanen. Daarnaast biedt het ook ontspannende spafaciliteiten, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een verscheidenheid aan groepslessen en ruime Clubrooms met een restaurant. Dankzij deze voorzieningen biedt David Lloyd Clubs in Brussel alles wat je nodig hebt om prioriteit te geven aan je gezondheid en welzijn. g gyms in Brussels terms. Keywords around gym with pool, sauna and mention the number of locations.

Onze sportscholen en gezondheidscentra in Brussel

David Lloyd Sterrebeek

David Lloyd Sterrebeek ligt in het noordoosten van Brussel en is een gezondheids- en fitnesscentrum voor het hele gezin. Het beschikt over ongeëvenaarde voorzieningen op het gebied van racketsport, gezondheid en spa, waaronder een ultramoderne fitnessruimte, luxe spa, padelbanen, talloze fitnesslessen en binnen- en buitenzwembaden. De ruime Clubroom is ideaal om te dineren en tot rust te komen, en er zijn talloze andere voorzieningen om uit te kiezen, zoals een crèche, kinderactiviteiten en een businesslounge voor alleen volwassenen.

Ontdek David Lloyd Sterrebeek

David Lloyd Ukkel

David Lloyd Ukkel, gelegen in het prachtige Zoniënbos, is een uitzonderlijke sport- en gezondheidsclub. Vind er ongeëvenaarde fitnessvoorzieningen, twee zwembaden, tennisbanen, een weelderige spa en een speciale DL Kids centre. Met andere woorden, deze Club is de perfect plek voor het hele gezin. Onze leden waarderen het gevoel dat ze zich in een magische plek bevinden, en dit op 15 minuten van het centrum.

Ontdek David Lloyd Ukkel

Kijk eens wat we te bieden hebben

David Lloyd Sterrebeek
David Lloyd Sterrebeek
David Lloyd Sterrebeek
David Lloyd Sterrebeek
David Lloyd Sterrebeek

Veel Gestelde Vragen

Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschappen: Diamond, Platinum, Plus en Club; allemaal geven ze je op verschillende niveaus toegang tot verschillende faciliteiten. Je kunt ook lid worden als individu, als koppel of als gezin. Kijk op onze pagina Lidmaatschappen voor meer informatie.

Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX