Uccle
Van club veranderen
NL
In Uccle
Overzicht club
Lessenrooster
Uitrustingen van de club
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Club transformation
Uccle
Van club veranderen
In Uccle:
Overzicht club
Lessenrooster
Uitrustingen van de club
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Club transformation
NL
Login lid
Image of outdoor tennis courts at David Lloyd Uccle

Uccle

Drève De Lorraine
41 1180 Brussel

Welkom bij David Lloyd Uccle health club

David Lloyd Uccle bevindt zich in een prachtig kasteel, midden in het mooie Zoniënwoud in Ukkel. Het is een unieke health club, met ongeëvenaarde fitnessfaciliteiten, twee zwembaden, tennisbanen, een spa en een speciaal DL Kids Center. Er is wat voor iedereen van het gezin. Onze leden houden ervan even te ontsnappen in deze magische omgeving. Het is moeilijk te geloven dat je hier slechts op 15 minuten van het stadscentrum bent.

Je David Lloyd Club Ukkel schrijft een nieuw hoofdstuk in haar leven. We investeren meer dan 6 miljoen euro om je Club om te vormen tot een gastvrije en exclusieve plek. Meer weten

Gym in Ukkel

Uitgerust met de beste fitnessapparatuur is onze gym de ideale plek om je te concentreren op jezelf en je conditie te verbeteren. Geef je oefeningen een nieuwe boost met onze prachtige infrastructuur. Je vindt er vrije gewichten, cardiotoestellen, lichaamsgewichtzones en andere functionele trainingsapparatuur. Je kan ook individuele sessies boeken met onze personal trainers, of gewoon af en toe beroep op hen doen om specifieke zones te trainen, vooruitgang te boeken en je doelstellingen te bereiken.

Bekijk Sportschool faciliteiten

Binnen- en buitenzwembad in Ukkel

Onze binnen- en buitenzwembaden zijn perfect voor een goede training of gewoon om te ontspannen. We bieden ook zwemlessen voor kinderen en trainingen of groepslessen voor volwassenen.

Bekijk onze zwemfaciliteiten

Familieactiviteiten en crèche in Ukkel

David Lloyd Ukkel is een gezondheids- en sportcentrum voor het hele gezin gaande van trainingen met ervaren coaches tot vakantieactiviteiten en verjaardagsfeestjes. Met andere woorden, wij hebben alles wat je kinderen nodig hebben om plezier te hebben en hun dromen waar te maken. Dit terwijl jij vrij bent om van de club te genieten. Daarna kunnen jullie allemaal samen genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Bekijk alle gezinsfaciliteiten

Een ongelooflijke spa in Ukkel

David Lloyd Ukkel zet zich in voor je welzijn. Neem wat tijd voor jezelf en ontspan je in onze prachtige spa. Kom tot rust na alle stress van de dag en tover een glimlach op je gezicht dankzij onze hamam en onze jacuzzi. Probeer ook onze sauna om de pijn van je training te verlichten.

Bekijk spafaciliteiten

Tennisbanen en begeleiding

Met onze verschillende binnen- en buitentennisbanen en paddlebanen is David Lloyd Ukkel een eersteklas racketcentrum. Onze ervaren coaches bieden beginners- en opfriscursussen voor spelers van alle niveaus. We hebben ook een grote gemeenschap van racketfans die kampioenschappen, toernooien en evenementen organiseren.

Bekijk alle racket faciliteiten

Groepslessen in Ukkel

Als je een fitnessprogramma wil beginnen, maar het niet alleen wil doen, dan bent je bij David Lloyd Ukkel aan het juiste adres. Bekijk onze verschillende groepslessen, waaronder HIIT (high intensity interval training), yoga, pilates, cardio en nog veel meer. Je vindt zeker iets wat bij jouw wensen en doelen past.

Bekijk alle oefenlessen

Hoe bereikt je David Lloyd Ukkel?

De club David Lloyd Ukkel is gevestigd in een prachtig herenhuis aan de rand van het Zoniënwoud in Ukkel, op een steenworp afstand van de Prins van Oranje-wijk. Deze prachtige plek is per fiets of auto bereikbaar via de Waterloosesteenweg of de Lorrainedreef.

Uitrustingen van de club

Het beste van David Lloyd Uccle*

Lidmaatschap bij David Lloyd Ukkel

Lid worden van David Lloyd Ukkel betekent toetreden tot een gemeenschap van sporters die je te allen tijde zullen steunen. Afhankelijk van je abonnemen heb je toegang tot de fitnessruimte, het binnen- en buitenzwembad, de spa, de tennis- en padelbanen, het restaurant, het terras, ... - en niet te vergeten onze Kids Club en crèche. Bekijk de verschillende soorten abonnementen die wij aanbieden en vind de formule die bij jou past.

Bekijk lidmaatschappen

David Lloyd Uccle

Drève De Lorraine
41 1180 Brussel
Bekijk in Maps
Phone
Niet-leden:02 379 32 00
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.