Antwerp
Van club veranderen
NL
In Antwerp
Club overzicht
Lessenrooster
Clubfaciliteiten
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Antwerp
Van club veranderen
In Antwerp:
Club overzicht
Lessenrooster
Clubfaciliteiten
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
NL
Login lid
gym

Antwerp

Kattenbroek 3
2650 Edegem

Welkom bij David Lloyd Antwerpen health club

Onze leden zijn vaak verrast door wat we allemaal te bieden hebben bij David Lloyd Antwerpen. Met twee prachtige verwarmde zwembaden, ultramoderne trainingsfaciliteiten, indoor en outdoor tennisbanen en tal van DL Kids-activiteiten is er wat voor het hele gezin. Dankzij de gratis parkeergelegenheid bij David Lloyd Antwerpen kan je je ontspannen, de nodige tijd nemen en volop genieten van alle faciliteiten die we te bieden hebben.

Investeer in je gezondheid – bekijk ons filmpje

Fitness Antwerpen

Onze fitnessruimte in Antwerpen biedt een reeks moderne fitnessapparatuur aan om uw trainingen naar een hoger niveau te tillen. Verhoog uw hartslag op onze loopbanden, Wattbikes, crosstrainers, functionele trainingskit en volledig gevulde ruimte met losse gewichten.Nog wat extra motivatie nodig? Boek een sessie of twee met onze deskundige Personal Trainers!

Bekijk Sportschool faciliteiten

Spafaciliteiten in Antwerpen

Of je nu wilt ontspannen, detoxen of gewoon wat welverdiende 'me time' wilt hebben, onze prachtige spa bij David Lloyd Antwerp is de perfecte setting. Verlicht pijnlijke spieren in onze sauna's en het stoombad, stimuleer de bloedsomloop in onze binnen- en buitenwhirlpools of ontspan gewoon op onze rustgevende verwarmde bedden.

Bekijk spafaciliteiten

Gezinsvoorzieningen in Antwerpen

David Lloyd Antwerpen is een gezondheids- en fitnessvoorziening voor het hele gezin. Van deskundige coaching tot Holiday Club-activiteiten en verjaardagsfeestjes, we hebben alles wat kleintjes nodig hebben om te bloeien, plezier te hebben en hun potentieel te benutten - waardoor u de vrijheid heeft om op uw gemak van de club te genieten. Het beste van alles is dat u, nadat u trek heeft gekregen, kunt genieten van een heerlijke familiemaaltijd in onze levendige Clubrestaurant.

Bekijk alle gezinsfaciliteiten

Tennisbanen & coaching

Of je nu een ervaren speler bent of een complete beginner, David Lloyd Antwerpen is de perfecte plek om racketsporten te beoefenen. Onze racketfaciliteiten in Antwerpen omvatten vier indoor tennisbanen en vier outdoor tennisbanen. We bieden ook tenniscoaching, competitieve competities en toernooien, evenals een actieve racketcommunity die het gemakkelijk maakt om nieuwe mensen te vinden om mee te spelen, ongeacht je niveau.

Bekijk alle racket faciliteiten

Bewegingslessen in Antwerpen

Er is een breed scala aan bewegingslessen bij David Lloyd Antwerpen, waardoor het gemakkelijk voor je is om je routine op te frissen, gemotiveerd te blijven, vrienden te maken en nieuwe doelen te bereiken.Kies uit een enorm assortiment aan groepssessies, waaronder HIIT (high intensity interval training), yoga , fietsen, Pilates en cardio, of probeer eens iets compleet nieuws met onze exclusieve Signature lessen zoals Battlebox.

Bekijk alle oefenlessen

Hoe bereikt je David Lloyd Antwerpen

Onze club ligt vlak bij de Prins Boudewijnlaan en is gemakkelijk bereikbaar. Onze leden kunnen genieten van voldoende gratis parking.

Uitrustingen van de club

Het beste van David Lloyd Antwerp*

Uw David Lloyd Clubs lidmaatschap

Lidmaatschap van David Lloyd Antwerpen betekent deel uitmaken van een ondersteunende fitnessgemeenschap met toegang tot enkele uitzonderlijke faciliteiten. Afhankelijk van het type dat u kiest, kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, spa, binnen- en buitenzwembaden, fitnesslessen, clubruimte en tennisfaciliteiten. We bieden ook aanvullende diensten zoals de crèche, de Kids Club, fitnesscoaching en persoonlijke training (beschikbaar tegen extra kosten) om u te helpen het meeste uit elk bezoek aan de club te halen. Bekijk de verschillende soorten lidmaatschappen die worden aangeboden om het pakket te krijgen dat het meest geschikt is voor u en uw behoeften.

Bekijk lidmaatschappen

David Lloyd Antwerp

Kattenbroek 3
2650 Edegem
Bekijk in Maps
Phone
Niet-leden:03 451 30 30
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.