Sterrebeek
Van club veranderen
NL
In Sterrebeek
Club overzicht
Lessenrooster
Clubfaciliteiten
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Clubnieuws
Sterrebeek
Van club veranderen
In Sterrebeek:
Club overzicht
Lessenrooster
Clubfaciliteiten
Gezinnen & kids
Relax en ontmoet
Lidmaatschaps
Clubnieuws
NL
Login lid
Image of outdoor tennis courts at David Lloyd Brussels

Sterrebeek

Du Roy de Blicquylaan 7A
1933 Sterrebeek

Welkom bij David Lloyd Sterrebeek

David Lloyd biedt ongeëvenaarde gezondheids-, tennis- en spafaciliteiten. Van een ultramoderne fitness, een luxueuze spa, honderden groepslessen, binnen- en buitenzwembaden tot tennis- en padelterreinen. Het restaurant is dan weer de perfecte ontmoetingsplaats om gezellig een hapje te eten of met een drankje te ontspannen. Extra faciliteiten zoals de crèche, talrijke kinderactiviteiten en een business lounge voor volwassenen zorgen voor een ideale totaalbeleving.

Gym in Sterrebeek

Uitgerust met de beste fitnessapparatuur is onze gym de ideale plek om je te concentreren op jezelf en je conditie te verbeteren.

Geef je oefeningen een nieuwe boost met onze prachtige infrastructuur. Je vindt er vrije gewichten, cardiotoestellen, lichaamsgewichtzones en andere functionele trainingsapparatuur.

Je kan ook individuele sessies boeken met onze personal trainers, of gewoon af en toe beroep op hen doen om specifieke zones te trainen, vooruitgang te boeken en je doelstellingen te bereiken.

Girl in gym
Spa
Bekijk Sportschool faciliteiten

Een ongelooflijke spa in Sterrebeek

Wil je je ontspanningservaring verbeteren? Zoek dan niet verder dan onze prachtige spa in Sterrebeek. Onze spa beschikt over een sauna, stoombad, bubbelbad, verwarmde bedden en een buitentuin.

Als je een beetje meer vertroeteld wil worden, we bieden een scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen en massages. Na een workout is er geen betere plek om tot rust te komen.

Bekijk spafaciliteiten

Familieactiviteiten en crèche in Sterrebeek

Bij David Lloyd Sterrebeek is een club voor het hele gezin. Ons kinderprogramma biedt een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder sport en knutselen, maar ook deskundige tennis- en zwemmenlessen.

Is dit niet perfect om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten. Terwijl de kinderen in de crèche zitten, kan jij genieten van alle faciliteiten die onze club te bieden heeft. Daarna kan je samenkomen voor hapjes en drankjes in onze bruisende Clubruimte.

Bekijk alle gezinsfaciliteiten

Zwembaden in Sterrebeek

Onze zwembaden zijn geschikt voor alle zwemmers, of je nu liever binnen of buiten zwemt. We bieden zwemlessen voor gezinnen en volwassenen, maar ook zwemlessen voor kinderen.

Bekijk onze zwembadfaciliteiten
Men playing tennis

Groepslessen in Sterrebeek

Als je een fitnessprogramma wil beginnen, maar het niet alleen wil doen, dan bent je bij David Lloyd Sterrebeek aan het juiste adres. Bekijk onze verschillende groepslessen, waaronder HIIT (high intensity interval training), yoga, pilates, cardio en nog veel meer. Daarnaast zorgen onze exclusieve Signature-lessen zoals SPIRIT, IGN1TE, CYCLONE, RHYTHM voor een unieke fitnesservaring. Om het even je voorkeuren en fitnessdoelen, we hebben voor ieder wat wils.

Bekijk alle oefenlessen

Padelbanen & coaching

Binnenkort, kan je je padel- en tennisvaardigheden testen op onze banen. Ons team van ervaren coaches biedt een reeks cursussen die geschikt zijn voor spelers van alle niveaus, waaronder introductie-, beginners- en opfrisprogramma's. Daarnaast biedt onze levendige racketsportgemeenschap verschillende mogelijkheden voor spelers, zoals kampioenschappen, toernooien en evenementen.

Lidmaatschap bij David Lloyd Sterrebeek

Lid worden van David Lloyd Ukkel betekent toetreden tot een gemeenschap van sporters die je te allen tijde zullen steunen. Afhankelijk van je abonnemen heb je toegang tot de fitnessruimte, het binnen- en buitenzwembad, de spa, het restaurant, het terras, en niet te vergeten onze Kids Club en crèche. Bekijk de verschillende soorten abonnementen die wij aanbieden en vind de formule die bij jou past.

Bekijk lidmaatschappen

David Lloyd Sterrebeek

Du Roy de Blicquylaan 7A
1933 Sterrebeek
Bekijk in Maps
Phone
Leden02 379 32 80
Niet-Leden02 379 32 80
Club e-mail: [email protected]
Copyright 2023 David Lloyd Leisure Ltd.
VAT No. 740 5477 34 Registered Company No. 1516226 David Lloyd Leisure Ltd, The Hangar, Mosquito Way, Hatfield Business Park, Hatfield, Hertfordshire, AL10 9AX
*Disclaimer: images are for illustration only and may not be of the club you have selected.